Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

Mnenja in popora

"Prebujenje Evrope, ki ga organizira GODfest, bo pošteno povedano pretresel vso Evropo. Ti fantje nosijo v sebi tako močno in hkrati praktično evangelistično izbranost. Verjamem, da bodo ti dogodki spreminjali življenja, in to ne le tistih, ki se jih bodo udeležili, ampak bodo pretresli vso evropsko celino."  

Bill Johnson
Glavni pastor, Cerkev Bethel, Redding, California 
Avtor knjige Ko nebesa vdrejo na Zemljo
--------------------------------------------------------------

"Njemu pa, ki more po moči, katera deluje v nas, storiti neizmerno več ko vse, kar mi prosimo ali umejemo, Pismo Efežanom 3:20. 
Pri Godfest Ministries bodo poskrbeli, da se bodo ljudje prebudili z močjo Svetega Duha, ko bodo sejali po največji prenovi v zgodovini Evrope."

Brat Yun 
Vodja kitajskih hišnih cerkva v izgnanstvu
Avtor knjige Nebeški človek – Nazaj v Jeruzalem
Frankfurt, Nemčija
--------------------------------------------------------------

"Ben Fitzgerald  je strasten vernik v sočutnega in mogočnega Boga. Svojo vero živi vsak dan in številne vodi h Kristusu. On je stalni navdih vsem okoli sebe, da prvo poiščejo Božje kraljestvo. GODfest ministries je katalizator pri videnju nebes na Zemlji. Navdušen sem, da sem del teh dogodkov. Slava Bogu!"

Danny Silk
Loving On Purpose Ministries, USA
Avtor knjig Ohranjati svojo ljubezen in Kultura časti
---------------------------------------------------------------

"Verjamem, da Evropa začenja doživljati obljubljen izliv Boga, ki bo korenito oblikoval odnos Evrope in sveta z Jezusom. Godfest Ministries je na pravem mestu, v pravem času in s pravo vizijo, da bo lahko priča kako mogočno sporočilo Božje ljubezni in strasti vpliva na Evropo in svet. Menim, da bo Godfest pomemben partner Božjega kraljestva pri tem velikem prebujenju."

Chris Poeschl
Glavni pastor, Cerkev 4 koti Dunaj, Avstrija 
---------------------------------------------------------------

"Pozdravljamo vizijo in ekipo GODfest Ministries ter se ju veselimo! Verjamemo, da so Božji dar za Nemčijo in za to, da gostimo vizijo Prebujenja Evrope in sprostimo nov val ognja prenove in žetve med narodi v Evropo! Stojimo jim ob strani in pomagamo jim na vse načine, ko nadaljujejo z zbiranjem, usposabljanjem, opremljanjem, mobiliziranjem in proslavljanjem istovetnosti Kraljestva z novo generacijo. Bog v tem trenutku ustvarja novo, svežo duhovščino, ki bo gradila na temeljih, ki so že postavljeni, in z NOVIM UPANJEM IN MOČJO pripeljala prenovo v številna življenja, in celo mesta in države! Ljubezen bo zmagala s pomočjo te nove in sveže duhovščine!"

Mike and Kay Chance
Arise Ministries, USA
--------------------------------------------------------------

"Tukaj na Filipinih smo skupaj z Benom Fitzgeraldom in njegovo ekipo leta 2012 imeli križarsko kampanjo. Doživeli smo izliv čudežev in ozdravljenj na teh dogodkih ter, kar je še najpomembneje, številni ljudje so prešli k Jezusu. Toplo jih priporočam."

Lyn Orendain Cuenza
Pastor, član izvršnega sveta AG NorWest – Božja zborovanja, Filipini