Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

Jean Luc Trachsel  

 Jean-Luc se je osebno srečal s Kristusom pri petih letih in že od najzgodnejših let ga je Bog močno klical v njegovem življenju - deliti njegovo besedo z demonstracijo moči. Njegovo potovanje je potovanje navadnega človeka, prek katerega je Bog storil izjemne stvari preprosto zato, ker se mu je dal na voljo.
 Jean-Luc meni, da ni nič nemogoče. Aktivno si prizadeva za enotnost med kristjani in za usmiljenje in sočutje in tej generaciji oznanja evangelij. Njegova občutljivost za Duha omogoča manifestacijo nadnaravnega z znamenji, čudeži, ozdravitvami in odrešenji.
 Vizionar, podjetnik in poslovnež, Jean-Luc je direktor Mednarodnega združenja ozdravitvenih ministrstev (IAHM) in del osrednje ekipe Evropa bo rešena (ESBS). Skupaj z Danielom Kolendo je pod zastavo Empowered21 tudi ustanovil in je sopredsednik Global Evangelist Alliance (GEA). Mednarodno priznani govornik je prepotoval pet celin in pri več kot osemdesetih narodih in v vseh situacijah in okoliščinah oznanjal evangelij.
 Jean-Luc opravlja svojo službo z navdušenjem, strastjo in modrostjo. V svoji avtobiografiji »Dans les coulisses d’un miracle«  z verodostojnostjo razloži, kako živi v Božji moči v svojem vsakdanjem življenju, na sestankih ali prireditvah. S ponižnostjo pripoveduje tudi, kako ga je Bog vodil skozi težaven dveletni premor, potem ko je utrpel izgorelost.
 Živi v Švici in je poročen s svojo lepo ženo Josiane, je oče štirih otrok in zdaj dedek in rad preživlja čas s svojo družino.

Facebook  Youtube

Delovanje Svetega Duha