Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

Daniel Kolenda  CFAN

  Daniel Kolenda je misijonar evangelist, ki je na velikih evangelizacijskih dogodkih na prostem več kot 22 milijonov ljudi iz oči v oči vodil h Kristusu, tudi na nekaterih najnevarnejših, najtežjih in najbolj oddaljenih krajih na svetu. Kot naslednik svetovno znanega evangelista Reinharda Bonnkeja je Daniel predsednik in izvršni direktor organizacije Christ for All Nations - ministrstva, ki je izvedlo nekatere največje evangelizacijske dogodke v zgodovini, izdalo je več kot 190 milijonov knjig v 104 jezikih in ima pisarne v 14 držav po vsem svetu. Gosti tudi mednarodno združenje televizijski programov in je avtor osmih knjig, med njimi uspešnic "Live Before You Die" in "Slaying Dragons". Daniel je nadarjen pridigar pete generacije, katerega službo zaznamujejo močno evangelizacijsko maziljenje in neverjetni čudeži po vzoru Jezusa: oznanjevanje, poučevanje in zdravljenje. Slepi vidijo, hromi hodijo, gobavci se očistijo in gluhi slišijo - videl je celo mrtve vstati -, in, kar je najpomembnejše, ubogim se oznanja evangelij.
  Prav zaradi močnega poudarka na evangeliju je poslanstvo Daniela Kolende in Kristusa za vse narode tako edinstveno.
  Daniel je diplomiral na Southeastern University in Lakeland na Floridi in na Brownsville Revival School of Ministry in Pensacola, Florida, vendar največ njegovih izkušenj in izobrazbe izvira iz let služenja ob njegovem mentorju in duhovnem očetu evangelistu Reinhardu Bonnkeju. Njuno skupno potovanje po svetu in oznanjevanje evangelija je prinašalo velike sadove.
  Kot bivši uspešni pastor in cerkveni sejalec se Daniel neumorno zavzema in predaja Cerkvi. Več kot polovica prihodkov donacij evangelizacijske kampanje se vloži v sistem »nadaljnjega spremljanja«, s katerim vsak spreobrnjenec postane neustrašen in poln vere, Kristusov učenec in član lokalne cerkve.Daniel, njegova žena Rebeka in njihovi otroci Elija, Gloria, London, Lidija in Benjamin prebivajo na območju Orlanda na Floridi.

Samo po križu prihaja odrešenje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Božje kraljestvo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jezus ozdravi gluhega muslimana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jezus ozdravi gluho deklico