Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

The Call back Roterdam 2022 
Ljubimo te, Jezus! Hvala za zgodovinske stvari, ki si jih storil v zadnjih dveh tednih v Evropi. Enotnost, kot je nismo videli že leta, desettisoči poslušajo evangelij v 10 mestih. Več kot 2000 odločitev za Kristusa, navdušeni smo in hvaležni, da slavimo tvoje ime.
"Boril sem se z mnogimi stvarmi in bil sem nenehen lažnivec. Imel sem se za kristjana, a sem bil v resnici mrtev. V The Call Back sem prišel, da bi se spravil z Bogom in se preobrazil. Na zadnji dan prebujenja v noči 17. julija sem bil sprejet in moja identiteta in namen sta bila obnovljena in dana. Jezus me ni izpustil. Kot je bilo rečeno, nikoli več ne bomo isti, ko bomo odšli. Za vedno sem spremenjen!"

    

    

Več kot 2400 odločitev za Kristusa in več kot 100 krstov v Rotterdamu, čudežna ozdravljenja in osvoboditve, ki spreminjajo življenje, povsod po našem gibanju, začetek naše šole – vsak teden 100 ljudi preplavi ulice Nemčije z evangelijem, ustanavlja cerkve in vidi popolnoma spremenjena življenja kamor koli gremo! 
Letošnje leto nam je uničevalo misli. Komaj čakamo, kaj bo Bog storil leta 2023.

    

Prišla sem na The Call Back v Rotterdamu in mlado dekle z imenom Ava ali Anna je molilo za ozdravitev mojega kolena! Takrat se ni zdelo nič bolje - pravzaprav je šlo na slabše!!! Vendar sem že kar nekaj dni nazaj, ko sem prišla domov v West Midlands, je moje koleno je ozdravljeno!!!
Slava Bogu! Če slučajno ta gospodična to bere, hvala za vaše molitve in hvala Jezus!!

Kath Cooper

 

Ostale videe si lahko ogledaš tukaj.